Har du lyst til at være frivillig?

Alle kan melde sig som frivillige


Vil du være frivillig?

I dagene rundt om Folkemøde Møn  Her har vi brug for folk til afviklingen af selve Folkemøde Møn, både med at stille op fra om torsdagen og med at tage ned igen.

Vagterne ligger således at enten er du der om torsdagen og hjælper med at stille op. Fredag morgen og hjælper med at pakke sammen lørdag aften og søndag formiddag. Du skal ikke være der alle dage, - det bestemmer du selv.

Der er mange forskellige opgaver, så det er ikke at slæbe store tunge ting, men også koordinering, vise folk på plads, være behjælpelig på pladsen, lave kaffe til de frivillige og mange andre opgaver:-)

Vi har brug for alle folk ung, lidt ældre og ældre. Skriv dig op og så kontakter vi dig. 
 
Planlægningens fasen - vi er selvfølgelig i gang, men har du lyst til at være med i maskinrummet og deltage i planlægningen af debatter, worksshop, PR, aktiviter, indretning, mad og drikke, tilgængelighed og menget meget mere - bl.a.fundraising, - så skriv til os og så kontakter vi dig. 

Hvis du er med i planlægningen - så er du selvfølgelig også med under selve Folkemøde Møn 

At være frivillig på Folkemøde Møn handler også om at være en del af et fælleskab, som er unikt. Vi glæder os meget til byde nye frivillige velkommen til planlægningen eller på selv Folkemøde Møn

Folkemøde Møn sørger for morgenmad under selv folkemødet samt forplejning i forbindelse med dine vagter.

Når du er frivillig på Folkemøde Møn, så får du mulighed for at høre spændende debatter og mulighed for at udvide dit netværk både fagligt og personligt.

Har du spørgmål eller kommntarer - så kontakt frivilligkoordinator

Susan Thydal på Telf 2895 0365 eller mail thydal@nyraad.net

 

 

Folkemøde Møns billede.


Frivillig

Tilmeld dig her - så kontakter vi dig. Husk telefon nummer og hvad du kunne tænke dig at hjælpe med. 

Vi glæder os til at høre fra dig.